Spor Arena Detay – Beşiktaş ile sözleşmesi sonlanmış Sergen Yalçın, gelecek sürem için siyah beyazlı kulüpte çalışmama sonucu aldı. Çifte kupalı sürem sonrası yönetimle sözleşme görüşmelerini sürdüren Yalçın, sürecin uzamasının peşinden köktencilik bir hamlede bulunmuş oldu. Yönetimin son teklifi ile kendisinin istediği sayı içinde fazlaca azca bir fark olmasına karşı 1 ayı aşkın süredir oyalandığını düşünen deneyimli teknik adam siyah beyazlılarla ipleri kopardı. Beşiktaş cephesi yaşanmış olan bu gelişmenin peşinden Sergen Yalçın’la son kez bir araya gelmiş olarak süreci noktalama amacında. Sadece Sergen Yalçın, yakın çevresine kararının net bulunduğunu ifade ediyor.

 

Son Dakika: Beşiktaş - Sergen Yalçın ayrılığı sonrası senaryolar Fenerbahçe, Okan Buruk, Şenol Güneş...

 

ŞİMDİ NE OLACAK?

Şampiyonluk priminin geç yatırılması, yeni sözleşme için masaya geç oturulması, ilk teklifin fazlaca düşük olması ve sürecin git gide uzamasıyla siyah beyazlı takımla yola devam etmeme sonucu alan Sergen Yalçın’ın ayrılığının resmileşmesi durumunda ortaya garip senaryolar çıkabilir.

SERGEN YALÇIN İÇİN FENERBAHÇE YAKIŞTIRMASI

Beşiktaş ile beraber teknik direktör arayışındaki Fenerbahçe için bilhassa toplumsal medyada Fenerbahçe yakıştırmaları yapılıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, her ne kadar yabancı teknik direktörle yola devam edeceklerini açıklasa da resmi duyuru gelene dek Sergen Yalçın adı hep gündemde duracak.

Son Dakika Beşiktaş Haberi: çArşıdan Sergen Yalçın krizi açıklaması Herkes kendine gelsin...

Son Dakika Beşiktaş Haberi: çArşı’dan Sergen Yalçın krizi açıklaması! “Hepimiz kendine gelsin…”

 

YALÇIN GİDERSE BURUK İHTİMALİ

Sergen Yalçın’ın ayrılması durumunda Beşiktaş’ın, süre aralığının da oldukça kısa olması sebebiyle Türk teknik adamlara yönelmesi planlanıyor. Bu aşamada öne çıkan isim şampiyonluk yaşamış olduğu Başakşehir’le yolları ayrıldıktan sonrasında herhangi bir ekip çalıştırmayan Okan Buruk.

ŞENOL GÜNEŞ MİLLİ TAKIM’I BIRAKIRSA…

Asla şüphesiz başkan Ahmet Nur Çebi’nin yakın dostu olan Şenol Güneş de adı siyah beyazlı takımla anılacak adaylardan. Sadece A Ulusal Ekip’la sözleşmesi bulunan tecrübeli çalıştırıcının EURO 2020’deki İsviçre maçı sonrası yapmış olduğu basın toplantısında herhangi bir çekilme sinyali vermedi.

class=”medyanet-inline-adv”>

Son dakika Beşiktaş haberi... Sıcak gelime.. Taraftar Sergen Yalçını bırakmıyor Evinin önüne gittiler ve...

Son dakika Beşiktaş haberi… Sıcak gelime.. Yandaş Sergen Yalçın’ı bırakmıyor! Evinin önüne gittiler ve…

 

Sergen Yalçın’ın dün meydana gelen görüşmenin peşinden yakın çevresine şunları söylediği açıklandı:

MOBBİNGE UĞRADIM

“Ben hiçbir süre parayı mesele yapmadım. Öyleki olsa öteki teknik direktörler şeklinde yönetimle görüşmeleri için avukatlarımı yollar, sözleşmeye ağır maddeler koyardım. Beşiktaş’a gelirken para konuşmadım, şimdi mi konuşacağım! Fakat bu yaşananlar beni fazlaca üzdü. Onurum, gururum kırıldı. Sürem bitmiş 35 gündür bekletiliyorum. Mobbinge uğradığımı düşünüyorum.”