Henüz bayilere bile adım atmayan yeni Toyota Supra, dijital ortamda çoktan modifiye edildi bile. Prior Design’ın elinden çıkan gövde kiti araca daha kaslı ve geniş bir hava katmış. 

Prior Design, hâlâ gelişim aşamasında olan body kit hakkında herhangi bir bilgi sunmadı ancak paylaşılan fotoğraflar hikâyeyi anlatıyor. Genişletilmiş çamurluklar, Supra’yı daha hacimli yaparken kaput üzerindeki hava girişi, BMW’den alınan sıralı 6 silindirli motorun daha iyi nefes almasını sağlayacak. Arkada ise gösterişin yanı sıra üretilen downforce’u da etkileyeceğini tahmin ettiğimiz kanat göze çarpıyor.

2019 Toyota Supra - Prior Design

Daha büyük jantlarla yola temas eden Prior Design Supra, ön çamurlukları üzerinde hava panjurları taşıyor. Tabii ki öndeki devasa splitter’ı da atlamamak lazım. Hoş, kendisi o kadar büyük ki bu parçayı atlamak her anlamda imkânsız görünüyor.

Modifiye firmaları zaman içerisinde daha fazla Supra projesiyle karşımıza çıkacaktır. Eğer Toyota’nın elinden çıkan ateşli bir Supra istiyorsanız GRMN versiyonunu beklemeniz gerekiyor. Standart modelin 3.0 litrelik I6’sından 340 bg güç, 500 Nm tork elde eden Supra’nın Gazoo Racing Masters of Nürburgring versiyonu rahatlıkla bu çıtayı aşacaktır. BMW Z4’ün aynı motordan 382 bg alabildiğini biliyoruz; GRMN de bu dolaylarda performans sunacaktır.

A90 kasa kodlu yeni Supra’nın Launch Edition versiyonlarının satışı bu yaz başlayacak.

Kaynak: Prior Design

(Toplam: 46, Bugün: 1 )