23 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arası doğan kişiler yengeç burcudur. Burcun grubu sudur. Yönetici gezegeni Ay olan yengeçlerin renkleri gri, eflatun ve gümüştür. Uğurlu taşları incidir. Talihli sayıları 2 olan yengeçlerin talihli günleri pazartesidir. Zambak, nilüfer ve beyaz gülü seven yengeçlerin ağaçları da köknar ve defnedir. 23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arası doğan kişiler aslan burcudur. Burcun grubu ateştir. Yönetici gezegeni Güneş olan aslanların renkleri güneş renkleri ve turuncudur. Sarı safir uğurlu taşlarıdır. Talihli sayıları 1 ve 4 olan aslan burcunun talihli günü pazardır. Ayçiçeği ve kasımpatı bitkilerinin yanı sıra portakal, limon, ceviz, badem, defne ve hurma da en sevilmiş olduğu ağaçlardır.

Temmuz Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Iyi mi Olur?

Temmuz ayı 2 değişik burç üstünden ele alınır. 23 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arası doğan kişiler yengeç burcudur.  23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arası doğan kişiler aslan burcudur.

2023 Yengeç Burcu Özellikleri

Muhakkak ki yengeçleri tanımlayan en iyi kelime hissederim kelimesidir. Mesuliyet yetileri fazla gelişmiş olan yengeç burçları, iş ortamlarında mükemmeliyetçiliği getirirler. Fazlaca ayrıntılara odaklanırlar.

Kendi göstermiş oldukları sorumlulukları başkalarından da beklerler. Bu sebeple oldukca fazla hayal kırıklığına uğrarlar. Yengeç burçları duygusallıkları ile bilinirler.

Genel anlamda neşeli, yardımsever, merhametli olan yengeçler birden bire somurtkan bir yapıya bürünebilirler. Meydana getirilen bir hatayı affetme becerisi en zayıf olan burçlardan birisidir. Kıymet verdikleri şahıs yada kişileri oldukca sevmesine karşın bunu pek belli etmezler. Yengeçler müziğe karşı oldukça ilgilidir. Enerji veren aktivitelerden hoşlanırlar. Sabırlı bir yapıya haiz olan yengeçler tartışmalardan hoşlanmazlar.

2023 Aslan Burcu Özellikleri

Kuvvetli ve mağrurdur ve oldukca iyi bir koruyucudur. İlişkisinde karşısındaki kişiyi yüceltmeyi sever. Bu yüzden cömerttir. Devamlı ve sağlam ilişkilerden hoşlanır. Hiçbir mevzuda aceleden hoşlanmaz. İlham veren, sevinç ve enerji katan bir yönü vardır. Kuvvetli bir dost olabilir.

Aslan ilişkilerinde sağlamlık ister ve dikkatin devamlı üstünde olmasından hoşlanır. Kimi vakit benzer biçimde gururlu, kimi vakit da neşeyle dolu bir çocuk gibidir. Son aşama verici ve koruyucudur sadece otoritesinin sorgulanmasından hoşlanmaz. Oyuncu ve yaşamı seven ve bunu yansıtan bir karakteri vardır.

Kendi merkezli düşünmesinden dolayı, kimi vakit ezici davranabilir. Alışkanlıklarına fazla bağlı olması muhafazakârlık getirebilir. Aşırı gururu kibire dönüşerek yıkıcı olabilir. Zevklerinde abartıya kaçması yüzünden kızdırıldığında kabalaşabilir. Her şeyi kişilik çatışmasına dönüştürebilir.