[ad_1]

Ford Maverick, bu yıl satışa çıktığı zaman kullanıcılarını mutlu edecek birkaç özellikle birlikte gelecek. Ford, küçük pick-up’ına, sahipleri için çok daha kullanışlı ve özelleştirilebilir hale getiren bazı yaratıcı özellikler tasarladı.

Ford, bir hava kompresörü ve LED kamyon kasası aydınlatmasının nasıl kurulacağını gösterdiğini ve ayrıca sahiplerinin bu özelliği nasıl kullanabileceğini detaylıca anlatan bir video yayınladı. Haberimiz en altında paylaşacağımız video, araca dair çeşitli donanımların adım adım kurulumlarını göstermeden önce her iki kurulum için ihtiyacınız olan tüm parçaları gösteriyor.

Ford’un video kılavuzlarının oldukça kapsamlı olduğundan, ayrıca şirketin ilk kez tamircilere bir satış sonrası yükseltme ve aksesuar çeşitleri sunuyor. Dolayısıyla pick-up sahiplerinin araçlarını nasıl özelleştirebileceklerini öğrenmeye başlamaları adına ihtiyaç duydukları güveni sağlamalıdır diye düşünüyoruz. 

Ford’un kablolu kiti, müşterilerin Maverick’i nasıl kullanabileceğine dair fikir vermesinin en son örneği gibi duruyor. Ford, yılın ilk zamanlarında sahiplerine pick-up’ın Ford Entegre Bağlantı Sistemi ile çalışan kendi aksesuarlarını 3D olarak basmalarına izin vereceğini söylemişti. Ayrıca sahiplerin ek bardak tutucular, bir kordon düzenleyici, bir saklama kutusu veya herhangi bir şey gibi şeyler eklemesine de izin verileceği belirtilmişti. Ford’un müşterilere ve kişiselleştirmeye odaklanması, Maverick’i çoğu müşteri için çekici ve uygun fiyatlı bir ürün haline getirme konusunda önemli bir rol oynuyor.

[ad_2]