2023 yılının getirmiş olduğu vakalar boğa burçlarında çoğu zaman duygularına dokunacaktır. Yönetici olan gezegenleri Venüs’tür. Renkleri çoğu zaman eflatun, pembe ve açık mavidir. Uğurlu taşları elmastır. Talihli sayıları 6 ve talihli günleri de Cuma’dır. Karşıt burçları ise akreptir. Pembe renkli güller, şebboy ve menekşe favori çiçekleridir. Elma, armut, eğreltiotu, asma, incir, selvi bitkisi de favori ağaçlarıdır.

Mayıs Ayı Hangi Burç Oluyor?

2023 yılı itibariyle Mayıs ayı 2 değişik burç üstünden ele alınmaktadır. 21 Nisan – 20 Mayıs içinde doğanlar boğa burcu, 21 Mayıs – 21 Haziran içinde doğanlar ise ikizler burcudur.

Mayıs Ayında Doğanların Burç Özellikleri Iyi mi Olur?

Maddeci bir özelliğe haiz olan boğa burçları, devamlı hedefleri doğrultusunda ilerlerler. En mühim istekleri haiz olmaktır. Birebir ilişkilerde oldukça güvenilir olan bu burçlar, bir başkasına güvenme mevzusunda zorlanırlar.

Çevrelerinde en oldukça aranılan arkadaştır, sıcakkanlı ve samimidir. Zevklerine düşkün olan boğalar, parayı bir vasıta olarak görür ve mühim olan kendi rahatlığıdır. Yatırım yapmayı severler. Finansal mevzulara oldukça ilgilidirler. Mal ve mülk sahibi olma mevzusunda fazlasıyla beceriklidir. Başarıyı seven boğalar, hedeflerinden asla şaşmazlar.