Saatler 23.11’i gösterdiğinde onun ne denli değiştiğini size anlatmak ister. Aslına bakarsak sizde bunun farkındasınızdır fakat ilişkinize bunu konduramıyorsunuzdur.

23.11 Saat Anlamı

Sonradan değişmek değil bu durum. Aslına bakarsak daha en başından beri böyleydi fakat sizi elde edebilmek için kendisini değişik gösterdi. Şundan dolayı siz aslına bakarsanız onun bu huylara haiz bulunduğunu daha en başından bilseydiniz, onunla beraber olmazdınız. 23.11 saat anlamı, düşüncelerinizde yanılmadığınızı ve onun hakkaten oldukça değiştiğini, aslına bakarsak özüne döndüğünü ifade etmektedir.

Sizin fikirlerinize, düşüncelerinize ve hatta size ehemmiyet veriyormuş şeklinde davranarak, sizi kendisine bağladığını düşünüyor. Organik olarak gerçek yüzünü de ortaya çıkarmaya başlıyor ki buna da alışın. Fakat siz bu şekilde bir insan değilsiniz. Hemen hemen yolun başındayken sizinle hiçbir ortak yanı bulunmayan bu kişiyle yollarınızı ayırın. Şundan dolayı siz hakkaten daha iyilerine layıksınız.

SAATLERİN ANLAMI 2023: Ters, Çift, Tek, Ayna, Simetrik Saat Anlamları Nedir? Saat ve Dakikayı Aynı Görmek Ne Anlama Gelir?